Hlavní obsah
Článek

Třetí řada soutěže Česko Slovensko má talent, zná vítěze. Pohádkovou výhru sto tisíc eur a cestu kolem světa vyhrál v konkurenci devíti talentovaných finalistů slovenský zpěvák Jozef Pavlusík, který porotu a hlavně diváky okouzlil svým nádherným operním stylem.

"Já nemám slov," hlesl po oznámení svého jména dojatý zpěvák. Na třetím místě skončil mladý bubeník Andrej Kampf a druhé místo si odnesl Alex Dowis, který si srdce diváků získal originálními kresbami, které vytváří světlem.

Produkce si pro finalisty připravila pořádně zapeklitou situaci. Pokud by úplně všichni souhlasili, vítěz Talentu by získal cestu kolem světa, ale výhra sto tisíc eur by se rozdělila poměrně mezi všechny finalisty podle počtu hlasů. Háček byl v tom, že souhlasit museli všichni.

Finalista Alex Dowis však nesouhlasil, a tak si celkovou výhru odnesl celkový vítěz Pavlusík. V době, kdy Alex Dowis nesouhlasil s rozdělením výhry, však ještě probíhalo hlasování diváků, což mu nakonec mohlo zlomit vaz. Velmi ostře se totiž proti němu postavila Lucie Bílá (57), která později litovala, že nezvládla své emoce a proti Alexovi, kterého favorizovala, vypěnila.

Bylo to vůbec poprvé, co prvenství v Talentu padlo do klína slovenskému finalistovi. První řadu vyhráli čeští akrobaté Dea Man a ve druhé exceloval tanečník z Kyrgyzstánu Atai Omurzakov. Slavnostní večer okořenil svým vystoupením zpěvák Richard Müller, který už v pondělí vystoupí v Praze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám