Hlavní obsah
Článek

Je Iveta Bartošová (†48) rozmazlená sebestředná hvězda nebo psychicky nemocný člověk? Někteří tvrdí, že platí obojí. Zpěvačka, kterou se snaží momentálně vytáhnout ze dna televize Pětka se svou reality show, jež má vyústit předvánočním koncertem v Lucerně, ani v neděli v pořadu Iveta živě nevypadala jako vyrovnaný člověk. A po nechlácholivém dotazu divačky se znovu zhroutila. „Nebreč!“ musela ji utěšovat paní, která jí seděla po levici. Do konce pořadu pak vynervované Ivetě nepustila ruku.

Zatímco minulou neděli byla Bartošová natolik mimo, že ji všichni podezřívali z přehnaného požívání alkoholu nebo zneužití prášků, za což pak od televize dostala pokutu, tentokrát by si nikdo nevsadil, zda její nervózní chování bylo ze stejného důvodu nebo z obyčejné nervozity. Iveta Bartošová však dala divákům jasně najevo, že odmítá mluvit o kontroverzních tématech. „Končím! Budu jen zpívat,“ řekla rázně. Jenže stále se nacházejí takoví opovážlivci, kteří zapomínají chválit a dovolují si pokládat pěnici otázky na tělo. A to se nesmí! Jen fandit a sluníčkovat.

Jednu tazatelku během vysílání dokonce nechala labilní Iveta demokraticky vypnout z důvodu, že mělo jít o údajnou provokující bulvární novinářku (nešlo). A paní na závěr, které se nelíbilo, že Bartošová dostala už tolik příležitostí, které nevyužila, navíc se prodává médiím a pak tvrdí, jak ji pronásledují, to už v očích zpěvačky definitivně přehnala. „Mám se hůř než vy,“ tvrdila s falešným úsměvem a potlačovanou zlobou. Pak se rovnou rozpadla jak domeček z karet a opět ji bránili jiní, sama by to nezvládla.

Každý jiný profesionál by na otázku odpověděl levou zadní a k tomu by ještě zvládl uvařit ratatouille, složit Rubikovu kostku a rozehrát náročnou simultánní šachovou partii. Ne tak Iveta, která má šíleně pošramocenou psychiku, s kterou nikdo nepracuje. Asi v sobě cítí vinu za některé věci ve svém životě, a když jí je někdo připomene, je v koncích.

Její vizáž se mění vážně úžasně, duše ale ne. Tréninky, běhání, hubnoucí pytle, ani dietní krabičky odborníky nenahradí. Jediného profíka přes duši navštívila zpěvačka jen kvůli údajnému stalkingu ze strany Zdeňka Macury. Nic víc. Sama to přiznala moderátoru Duchoslavovi.

A její psychický stav se pořad od pořadu horší. Iveta se šíleně bojí toho, jaký dotaz zase padne. Možná i proto už si také připravila výmluvu pro případný krach koncertu. „Nevím, jak vydržím psychicky, když budou pořád takové otázky,“ varuje. Jestli někdo nezasáhne, tohle asi nedopadne dobře. S Lucernou nebo bez ní.

Reklama

Další články

Načítám