Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) je od rozchodu s Tomášem Klusem (37) stále sama. Nového chlapa prý ani nehledá, neměla by na něj čas.

"Nového kluka nechci. Dokonce se objevili kluci, kteří by měli zájem, což mě velice potěšilo, řekli mi to dokonce, ale já bohužel nechci. Nejsem připravená někomu sebe dát. Je toho moc a vztah by tím trpěl. Časově bych to fakt nezvládla. Je to tím , že jsem i ve Varšavě. Studuji, zpívám, bude SuperStar, nové projekty," řekla Super.cz Ewa Farna.

Jeden chlap jí ale na první pohled hodně zaujal. "Dneska mi tady přišel jeden kluk úchvatnej. Ondra Brzobohatý byl dneska geniální, měl charisma, líbí se mi. Je mu ale třicet a navíc mě nechce. Tak budu zatím bez kluka," dodala Farna.

Ewa pro slavnostní večer Českého slavíka zvolila dvoje šaty. Uvedla se v černé róbě a na vystoupení se převlékla do zelených flitrových šatů. "Líbily se mi, tak jsem v nich zůstala. Samozejmě jsem si myslela, že budu originální," uzavřela s úsměvem Farna, kterou nadvláda zelených šatů na galavečeru překvapila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám