Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a dcera Karla Vágnera Tereza má za sebou hodně náročné focení. Fotila v bazénu pod vodou v pořádné hloubce. Málem z focení neodešla bez úhony a jako bonus předvedla v ultrakrátkých šatičkách svá stehýnka.

"K focení mě oslovil Jan Berghauer, který chtěl vytvořit ke své diplomové práci něco zajímavého a originálního. Focení pod vodou je hodně extrémní záležitostí, na jeden ponor se pod vodou fotí třeba 45 minut a je to hodně o důvěře k potápěči, který se o vás stará. Já na sobě totiž měla těžké závaží kolem pasu, které mě táhlo ke dnu bazénu s hloubkou přes dva metry, a když jsem se například při třetím ponoru nadechla omylem vody, bez jeho pomoci bych se neobešla," řekla Super.cz Tereza.

"Byl to zároveň zdravotník, a tak nás po ponorech ve čtyři ráno balil do zlaté fólie. Včera se mnou fotila i kolegyně Věra Vodičková z Dětí ráje, která ponory dělala poprvé, takže celý večer byl jeden velký adrenalin. Podle náhledu jsem si ale jistá, že výsledky budou stát za to," dodala Tereza Vágnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám