Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S exotickým brazilským tanečníkem, mladíčkem Santosem, sice podle všeho Mahulena Bočanová (57) sdílí společnou domácnost už delší dobu, ale na dovolenou spolu nepojedou. "Já vlastně letos pojedu k moři jenom jednou, v červnu do Jugoslávie. A to je vyloženě dámská jízda. Budou tam jenom ženy a děti a moc se těším," řekla Super.cz Mahulena.

Zbytek léta Mahulena stráví v novém domě v Buštěhradě, který stále zdokonaluje. "Už mám hotové terasy, takže jsem koupila gril a těším se, až budu zvát přátele. Ale já je zvu už teď. Mám k tomu přizpůsobenou i kuchyň, takže já pracuju na ostrůvku uprostřed, všichni sedí kolem mě a mohou sledovat, jak jídlo připravuju. Tuhle nás bylo u stolu dvanáct," vyprávěla.

K moři se vícekrát nechystá také proto, že na zdokonalování domu nechává většinu finančních prostředků, a dokonce prozradila, že na zahradu jí letos vůbec peníze nezbydou. "Zatím je všude bahno, budou mi pokládat aspoň trávník, aby naše nové štěně Umberto nenosilo pořád bláto do domu," vyprávěla.

Další důvod je také velmi prozaický. "Po dlouhé době mám stálé zaměstnání, VIP zprávy se vysílají denně, a protože mám tu červnovou dovolenou, nemůžu po holkách chtít, aby si se mnou měnily další služby. Musíme se vystřídat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám