Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patnáctinásobná Zlatá slavice Lucie Bílá (58) je na vrcholu. Fanoušci ji milují, vyhrála nejprestižnější anketu popularity, muzikál Aida, kde hraje, je vyprodán. Má vůbec ještě metu, kterou by chtěla zdolat?

Ani ona sama na to na párty Českého slavíka nedokázala odpovědět. "Mám hodně myšlenek, ale ne a ne doputovat do mozku," smála se Bílá, která si v tu chvíli přála jediné. "Vyhrála bych, kdybych se naučila odpočívat," domnívá se.

Poradila i novému Zlatému slavíkovi Tomáši Klusovi, jak se naučit zacházet s popularitou. "Nejdůležitější je úcta, ať už se potkáváte s chválou, anebo s kritikou," domnívá se.

Lucie byla nadšená ze svých šatů od Oscara de la Renty, kterým dominoval obrovský dekolt. "Jsem běžec na dlouhou trať, takže už jsem je měla vybrané dávno, čekala jsem na ně tři čtvrtě roku a myslím, že to stálo za to. Na Slavících, kde hlasují obyčejní lidé, mi velmi záleží a doufám, že i na mých šatech je vidět, jak si vážím lidí," svěřila se a prozradila také, že ač to tak na první pohled nevypadalo, měla pod róbou spodní prádlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám