Hlavní obsah
Článek

Gabriela Kratochvílová (34) je na roztrhání. O historicky první krátkovlasou Miss mají obrovský zájem módní značky i přední čeští návrháři. Všichni touží po tom, aby se Gábina objevila v jejich kampaních. Štěstí ale přeje připraveným, a tak si Gábinu už během finále České Miss 2013 vyhlédla návrhářka Beata Rajská, která před pár dny s půvabnou kráskou nafotila podzimní kolekci podzim zima 2013/2014.

„Letos se volba Miss povedla. Krátké vlasy a charisma jí dělají jinou,“ prozradila nám Beata důvod, proč si vybrala Gábinu na focení v Žižkovské věži.

Úřadující Česká Miss je ze spolupráce se známou designérkou nadšená. „Nikdy předtím mě nenapadlo, že by mě něco podobného mohlo potkat. Byla jsem nadšená, když mi bylo řečeno, že budu fotit katalog pro Beatu Rajskou. Ona dělá nádherné ženské věci, nádherné šaty a já s šaty sympatizuju,“ jásala během video rozhovoru sympatická krátkovláska.

Mohlo by se zdát, že Gabriela nahrazuje v kampani loňskou tvář kolekce Veroniku Chmelířovou, ale není tomu tak. Návrhářka se rozhodla, že letos bude mít v kampani hned dvě dívky, a proto druhá Česká Vicemiss 2007 bude současné královně krásy na fotkách sekundovat. „Těší mě, že mě paní Rajská úplně nezavrhla. Objevit se i následující rok v kampani je obrovský úspěch,“ svěřila se nám Veronika.

Reklama

Další články

Načítám