Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prostořeké moderátorce Dianě Kobzanové (42) se podařil nebývalý kousek, když před veřejností tutlala rozchod s automobilovým závodníkem Štěpánem Vojtěchem (36).

Do naší redakce se zvěsti o rozpadu vztahu donesly před několika měsíci. Když jsme se Diany tehdy otevřeně zeptali, jak se věci mají, tak nám chladnokrevně lhala a tvrdila, že v jejím vztahu je vše v naprostém pořádku. Teprve nyní jde s pravdou ven a vysvětluje, proč tak dlouho mlžila.

„Rozešli jsme se před tři čtvrtě rokem. Chtěli jsme mít klid, protože spolu nadále dobře vycházíme. Proto jsem o tom s nikým nemluvila a pravou skutečnost vědělo jen pár našich nejbližších známých,“ vysvětluje Super.cz Kobzanová.

Divoká blondýna držela vše pod pokličkou hlavně z respektu ke svému bývalému partnerovi, který ze srdce nesnáší být ve středu pozornosti médií. „Nebyla jsem schopná odhadnout, kdy je ta správná chvíle to veřejně říct,“ říká Diana.

Modelka a moderátorka nám prozradila další skutečnost, která se příliš neví. Tři a půl roku trvajícímu vztahu nedala překvapivě stopku Diana, jak tomu bylo zvykem u většiny jejích vztahů s fotbalistou Martinem Jiránkem nebo podnikatelem Tomášem Peterou. Naopak kopačky jí dal její partner. „Pravda je taková, že to ukončil Štěpán,“ přiznává Diana. Důvodem rozchodu je prý skutečnost, že se modelka nedokázala vzdát kariéry, jak si to přál její protějšek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám