Hlavní obsah
Článek

Nová tvář TV Nova, moderátorka zpravodajství Emma Smetana, se poprvé ve společnosti objevila se svým přítelem. S muzikantem a hercem Jordanem Hajem už chodí pěkných pět let. A je to pořádný, exotický hezoun. Předky má v Izraeli.

Bohužel o jeho chování se tak pozitivně mluvit nedá. Během přímého přenosu udílení cen Český slavík se projevil spíše jako pořádný buran. "To, jak se choval přítel Emmy Smetany, jsem ještě nikdy neviděl. Během přenosu si vyndával špínu za nehty zuby, pak žužlal čokoládové bonbóny a jako bonus si začal zašpiněné ruce od čokolády - prst po prstu strkat do pusy a olizovat. A když na pódium přišel Daniel Landa, začal bučet. Lidi se otáčeli, co je to za pitomce," řekl Super.cz zdroj, který seděl v těsné blízkosti páru.

"Bylo vidět, že i Emma se za něj ve chvíli, kdy začal bučet, trošku styděla," dodal. Na rozdíl od partnera, Emma Smetana celý večer zářila a neskutečně jí to slušelo. Oblékla si černé sametové šaty, které byly pořádně sexy.

Emma předvedla ňadra v celé své kráse. Neměla podprsenku a síťka v oblasti prsou tak vše odtajnila. Emma je zkrátka super kost!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám