Hlavní obsah
Článek

Nejsledovanější moderátorka zpráv v Česku Lucie Borhyová (46) má sice nejspíš těsně před svatbou a kvůli vztahu s kolegou Michalem Hrdličkou poslední dobou září štěstím, přesto má ale velké trápení. Co ji dokáže rozplakat a jak se proti tomu brání?

I když jsou v její rodině velké problémy s rakovinou, přesto Lucka nesmutní kvůli soukromým záležitostem. Dojímá se prý velmi často i v práci.

„Jsem hodně citlivá a vnímavá. Takže i v Televizních novinách se mi několikrát stalo, že mi naskočila husí kůže a měla jsem slzy v očích. Týká se to zpráv o týrání dětí, vraždách nebo dopravních nehodách, které končí tragicky. Je toho bohužel hodně,“ svěřila se Borhyová Super.cz s tím, že se ale v podobných situacích musí snažit zachovat profesionálně a city udržet na uzdě.

„Měla bych takové situace ustát. Vždy se mi to nakonec podařilo, ale někdy je to hrozně těžké,“ přiznala. Je proto ráda, když může odmoderovat i zprávu, která je pozitivní, například že lidé se složí vozíčkáři na nový vozík, který mu kdosi ukradl.

A co dělá, když ji něco trápí na výsostném území soukromí? „Když je mi smutno, zalezu si do postele a tam si popláču z něčeho, co mě trápí. To mi pomůže a pak už se zase můžu smát,“ tvrdí patronka nadace Dobrý anděl, jejíž tiskovku nedávno uváděla.

Reklama

Další články

Načítám