Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

České slavné dámy se tedy umí shodnout. Ivana Gottová (48), Lucie Bílá (58), Gabriela Gunčíková (30), Ewa Farna (30) a také manželka Pepy Vojtka Jovanka chtěly být na udílení cen Český slavík jedinečné a dokonalé, a zvolily proto netradiční barvu šatů, kterou v minulých ročnících neměla žádná hvězda. Bohužel ale narazily. Zářivá zelená napadla všechny a Ivana, Lucka, Gábina, Ewa i Jovanka dorazily v luxusní zeleni.

Bílá oblékla šaty Oscara de la Renty, Gunčíkové připravil šaty její dvorní návrhář Lukáš Lindner, Ewa Farna opět zvolila návrhářku z Polska a Ivana Gottová tajemství podivných šatů, které nenadchly v sále žádného módního znalce, raději tajila. Její přátelé jen prozradili, že šperky a kabelku má ze světového módního domu Bvlgari. "K sofistikovanému střihu má aranžmá látky daleko," shodli se módní znalci.

Která z dam obstála a která měla raději běžet domů a převléknout se? Jednoznačně tleskáme Gábině Gunčíkové, na dálku zářila také flitrová Ewa Farna. Bohužel Lucie Bílá a Ivana Gottová zklamaly. Takže dámy, příště znovu a lépe!

Reklama

Další články

Načítám