Hlavní obsah
Článek

Módní výběr na letošní vyhlášení ankety Český slavík byl velmi bizarní. Dvě nejobletovanější ženy večera, Lucie Bílá a Ivana Gottová, překvapivě zvolily zelenou barvu.

Slavice Lucie Bílá si stejně jako loni vybrala model od světoznámého návrháře Oscara de la Renty, který svým vzorem trochu připomínal maskáče. Motýlek ze stejné látky neměl kupodivu její partner Petr Makovička, ale syn Filip

Zelená učarovala i manželce božského Karla Gotta, Ivaně. „Ta zelená barva je nádherná, všimněte, si, jaké to hází šajny,“ komentoval pro Super.cz róbu své partnerky Karel Gott.

Návrháře Oscara de la Rentu si nečekaně vybrala jindy undergroundová Anna K., která ovšem zůstala věrná černé barvě v kombinaci se zlatou.

Do černé se zahalila také zpěvačka Tereza Kerndlová, která ve své volné róbě s velkým rozparkem ukázala, že už díky laseru nemá jizvu, kterou si žehličkou na vlasy způsobila na zahajovacím večírku Super.cz.

Došlo i k rodinným setkáním. Bílá s Makovičkou se na vyhlašování Slavíků potkali s Lucčiným exmanželem Václavem Noidem Bártou a jeho přítelkyní Eliškou Bučkovou.

„Šaty mi ušil můj stylista Lukáš Macháček a určitě mě v nich ještě uvidíte, protože mi slíbil, že mi je zkrátí na koktejlky,“ slíbila Eliška.

V bílé róbě se na vyhlašování objevila stříbrná Slavice Lucie Vondráčková, jejíž manžel předával jednu z cen. Nejsofistikovanější šaty večera měla jako obvykle topmodelka Pavlína Němcová.

Zato Iveta Bartošová si na modelu moc záležet nedala. „Neřešila jsem to, vybrala jsem si něco, co mám doma ve skříni,“ řekla na konto svého kalhotového kostýmu, v němž vynikal její během dvou měsíců výrazně zmenšený zadeček, a také ňadra, jež se vyjímala v hlubokém dekoltu růžové blůzky.

Reklama

Další články

Načítám