Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jen okamžiky nás dělí od slavnostního vyhlášení ankety Český slavík. Celebrity už ale mají dávno napilno a ve Státní opeře Praha, kde se koná slavnostní večer, nacvičovaly svá hvězdná vystoupení.

Samozřejmě nesměla chybět ani ikona Českého slavíka Karel Gott (†80), který si brousí zuby na své rekordní osmatřicáté prvenství. Božský Karel si na pódiu střihne vystoupení s mladičkou kráskou Gabrielou Gunčíkovou (30), která Karla opět převyšuje, což jí před několika dny vytkla Mistrova manželka Ivana Gottová (48).

Své číslo si na generálce vyzkoušel i moderátor večera Ondřej Brzobohatý (41). Na klavír doprovodil zpěvačku Martu Jandovou, jež jako obvykle ohromuje hlubokým výstřihem. Diváci u televizních obrazovek se tak určitě mají na co těšit.

Po dlouhé době vystoupí v Česku také loňská bronzová Slavice Ewa Farna (30). Mladičká zpěvačka, která studuje práva v Polsku, zazpívá písničku Skyfall od Adele (35).

„Těším se strašně na kamarády, které konečně zase po dlouhé době uvidím,“ napsala na sociální síť Farna, jež bude určitě držet palce svému kamarádovi Tomáši Klusovi, s nímž několik měsíců chodila. Karel Gott ale nedá svůj skalp lacino.

Reklama

Další články

Načítám