Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ve věku, kdy si modelky už dávno užívají zaslouženého „důchodu“, je Simona Krainová (40) na vrcholu. A to i přesto, že se na prahu čtyřicítky stala maminkou dvou krásných synů. Ale asi ještě nemá chlapů v rodině dost.

Simona veřejně o mateřství

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Překvapivá prohlášení o těhotenství Simony Krainová zazněla na tiskové konferenci, které se Simona spolu s další maminkou, známou slovenskou moderátorkou Mariannou Ďurianovou (36), bývalou manželkou moderátora Libora Boučka, zúčastnila v Bratislavě. Téma konference se přitom zabývalo právě tím, jak být matkou a nezapomenout přitom na sebe. Kromě těchto dvou čerstvých československých maminek se konference zúčastnili také odborníci z řad medicíny a kondičního tréninku a výživy.

Zpět k postavě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Největší ohlas měla část zabývající se tím, jak se dostat rychle zpět do formy, kterou přednášel MUDr. Pavel Boček z kliniky YES VISAGE. Obě maminky, Simona i Marianna, byly přitom dokonalým příkladem. Po přednášce o formách cvičení a výživy tak MUDr. Pavel Boček představil dvě nejúčinnější metody tvarování postavy a redukce tuku za pomoci odborníků.

Štíhlá po vzoru Simony

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

První metodou, kterou sama využila právě i Simona, je kryolipolýza patentovaným přístrojem Zeltiq Coolsculpting. Tato technologie je neinvazivní, tedy bez zásahu do těla a pokožky, a mezi neinvazivními metodami má největší rozsah účinnosti a úbytky tukové tkáně, přičemž tukové buňky jsou odstraněny trvale. Simona přiznala, že po prvním porodu měla úbytek 7 centimetrů. V Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech najednou, provozuje tuto patentovanou technologii pouze klinka YES VISAGE.

Štíhlá do druhého dne

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Druhá metoda, která si zároveň získala největší obdiv, je laserem asistovaná liposukce SlimLipo, která je absolutním hitem mezi liposukcemi a o kterou je v současnosti veliký zájem. Je to tím, že jde o první liposukci, která nevyžaduje pobyt v nemocnici, ale hlavně vás ani nevyřadí z běžného života, neboť je pouze mini-invazivní a oproti jiným metodám bezbolestná a bez modřin. Navíc speciální technologie nejenže odstraní jakékoliv množství tuku z ošetřované partie, ale laser zároveň kůži efektivně stáhne zpět, a nevznikají tak povolené převisy pokožky. V Česku i na Slovensku liposukci SlimLipo provozuje klinika YES VISAGE, které je Simona sama tváří.

Další miminko?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obě maminky i odborná veřejnost ocenily šetrnost, rychlost a hlavně komfort těchto procedur, kdy dnes už v podstatě na druhý den můžete mít o 3 konfekční velikosti menší šaty a být ve formě. Možností návratu k postavě před mateřstvím je tedy dnes již více, a proto je zbytečné lámat si s tímto hlavu už během těhotenství. A právě v diskuzi o průběhu těhotenství a mateřství jako takovém Simona přiznala, že by se myšlence dalšího dítěte nebránila. "Kdybych věděla, jak krásná věc to mateřství je, začala bych s tím už mnohem dříve," dodala s tajemným úsměvem Simona.

Soutěž o proměnu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Soutěžte se Simonou Krainovou a klinkou YES VISAGE na facebooku o proměnu podle vašeho přání.

Další články

Načítám