Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tomu se říká parádní úspěch. Atraktivní Česká Miss Earth Tereza Fajksová zvítězila na mezinárodní soutěži krásy Miss Earth, která se konala na Filipínách.

Půvabná blondýnka zvítězila v konkurenci desítek krásek z celého světa. K vysněnému prvenství v soutěži jí pomohla i garderoba z dílny návrhářky Miriam Janásové.

Většině šatů nechyběl dechberoucí hluboký dekolt, který zabodoval u přísné poroty. "Mám šaty, kterými bych mohla okouzlit. Umím je vynosit, protože jsou šity přímo na míru a vytvořeny ze splývavých materiálů. Jedny mají dokonce trojitou vycpávku," svěřila se těsně před odletem na Filipíny dlouhonohá gazela. Krásnou Terezou Fajksovou se pokochejte v naší fotogalerii.

Z vítězství české krásky byla nadšena i šéfka České Miss Michaela Maláčová. "Upřímně Tereze gratuluji. Jsem hrdá na její úspěch na světové soutěži. Vždy jsem věřila, že se to jedné z Českých Miss podaří. Vítězství Terezy je motivací pro nás organizátory a také partnery soutěže. Stále platí, že česká krása se ve světě neztratí a že účast v soutěži krásy má smysl," říká k prvenství Fajksové Maláčová.

Reklama

Další články

Načítám