Hlavní obsah
Článek

Mezi pány ze seskupení Partička vznikl první rozkol. Může za to obsazování rolí v nové divadelní hře, kterou napsal Michal Suchánek (58). A ten by si přál, aby si v jeho představení zahrála dlouholetá kamarádka Veronika Žilková (62). Režisér a další člen Partičky Ondřej Sokol (52) je ale tvrdě proti.

Michal Suchánek navrhl Veroniku Žilkovou s tím, že je to výborná herečka a spolu s Richardem Genzerem (57) s ní několik let úspěšně natáčel pořad TeleTele. Narazil ale na odpor od Sokola, kterému zadal režii.

"Její chování na závěrečných zkouškách v Činoheráku bylo k neustání. Překračovalo všechny meze. Je hysterická," řekl krasavec Sokol Blesku. "Mohu potvrdit, že Sokol Veroniku v představení nechce," řekl i producent Oldřich Lichtenberg, v jehož divadle Broadway se bude Večírek hrát.

Žilkovou to docela překvapilo. "Sokola jsem neviděla pět let. Rozešli jsme se jako kamarádi, takže se k tomu nebudu vyjadřovat," uvedla. Něco se ale mezi nám stát muselo, neboť dost dlouho spolupracovali. A to také na TeleTele a Svatbách paní Veroniky, které Sokol režíroval.

Reklama

Další články

Načítám