Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eliška Bučková (34) už nejspíš hodně lituje, že se se svým přítelem Jakubem Malinou (25) vydala do Londýna na mezinárodní módní přehlídku.

Bučková byla totiž na akci vyslaná Primou, pro jejíž pořad Top Star měla natočit reportáž. Vzhledem k tomu, že to dvojice od vzletu letadla dost přeháněla s pitím alkoholu, tak nebylo prakticky možné, aby s ní reportérka Mirka Roubíková natočila to, co se původně plánovalo. Ve finále to dopadlo tak, že plánované natáčení romantického medailonku z centra britské metropole začalo připomínat životopisný dokument o Keithu Richardsovi.

Vedení televize chování České Miss 2008 nadzvedlo ze židle, neboť účast modelky byla televizí velmi dobře honorovaná. „Především díky šikovnosti reportérky Top Star magazínu Mirky Roubíkové se reportáž podařilo dotočit. Chování slečny Bučkové ale považujeme za vysoce neprofesionální,“ hodnotil vzniklou situaci tiskový mluvčí Primy David Vaníček.

Nejenže Miss Anorexie přijde o honorář ve výši několika desítek tisíc korun, ale vše nasvědčuje tomu, že bude muset podle smlouvy zaplatit ještě vysokou pokutu. „To nechci komentovat, jakékoliv rozhodnutí o jejím honoráři je interní záležitostí,“ říká Vaníček.

Aby toho nebylo málo, tak Eliška díky svému lehkovážnému chování přišla podle našich informací o svou nově připravovanou rubriku v Top Staru.

A pointa celého příběhu? Pokud plánujete nějakou společenskou akci a nechcete, aby na ní vládla nuda, pozvěte Elišku Bučkovou a Jakuba Malinu. Ti se zaručeně postarají o pořádnou jízdu.

Reklama

Další články

Načítám