Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už čtyři roky jsme ji neviděli na televizní obrazovce, ale kvůli tomu, že by špatně vypadala, to rozhodně není. Moderátorku Martinu Kociánovou (53) jsme v televizi naposledy vídali, když uváděla na Primě show Cesta ke slávě, která dala vzniknout novým muzikálovým hvězdám v čele s Michaelou Doubravovou nebo Janem Křížem.

Sama se od té doby věnuje převážně právě hudbě. Jako mezzosopranistka vystupuje na mnoha koncertech, předvedla se i na setkání k 90. narozeninám Českého rozhlasu v pražském Divadle na Vinohradech. Pro tuto stanici ostatně sama jako moderátorka pracuje. Má pravidelný dopolední pořad, kam si zve známé hosty.

Martina v lednu oslavila dvaačtyřicáté narozeniny, ale vypadá snad lépe než dřív. Je štíhlounká, nechala si o odstín zesvětlit vlasy. Za to, jak vypadá, prý může hlavně to, že se cítí spokojená s manželem Tomášem Turečkem i adoptovaným synem Danielem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám