Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nádherná Kateřina Sokolová (35) slaví neskutečné úspěchy v metropoli světové módy v Paříži. Bývalá Miss ČR se tam během necelého roku zařadila k úspěšným modelkám, a dokonce se stala tváří prestižního časopisu Elle.

"Fotilo se už v únoru. Jde o Elle Oriental, která vyjde v červnu a je určena především pro trh, jako je Dubaj a další Spojené arabské emiráty," upřesnila Kateřina, která strávila v Česku pouze čtyři dny, během nichž jsme ji potkali na garden párty, kde vypadala ve svém modelu doplněném velkým kloboukem jako Claudia Cardinalová ve svých nejlepších letech a všichni se po ní otáčeli. Mají ale smůlu, stále žije s přítelem, zlatníkem Robertem Hájkem, který ji doprovázel.

Nad tím, že by se s ním usadila a měla rodinu, ale zatím nepřemýšlí. "Bylo mi čtyřiadvacet, což je na modelku docela dost, a tak se snažím maximálně využít toho, že je o mne stále zájem," vysvětlila Kateřina.

V Paříži už nepatří mezi stáda modelek, jichž čekají desítky na castinzích. "Mám většinou call backy nebo requesty, kdy si mne klient vyžádá a sejdeme se tak tři nebo čtyři holky, z nichž si vybírá," pochlubila se nádherná Sokolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám