Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakubovi Malinovi (25) se oficiální vstup do společnosti vážně nevydařil. Milionářský synek se po boku své nové lásky Elišky Bučkové (34) zúčastnil módní akce v Londýně s mezinárodním přesahem a uhnal si zde pořádnou ostudu. Na vině byl alkohol.

Už během letu z Prahy na letiště Heathrow popíjeli milenci jako carští důstojníci. Alkoholová smršť pokračovala i po příjezdu do luxusního hotelu v centru Londýna.

Při této příležitosti vznikla zábavná historka, kterou se bavilo zbylé osazenstvo novinářů a celebrit. „Jakub byl tak mimo, že do sebe na ex kopnul misku s oříšky v domnění, že se jedná o panáka whisky,“ kroutila hlavou jedna česká módní novinářka.

Posilňování alkoholem si vybralo svou daň v tu nejméně vhodnou dobu - během vyvrcholení oficiálního programu celé cesty. Těsně po módní přehlídce v Somerset House společensky unaveného hezounka zradila rovnováha a zřítil se do přistaveného zábradlí přímo před objektivem kamery Super.cz.

Nešikovnému pádu přihlíželi nejen novináři z Česka, Slovenska, Polska, Maďarska a Velké Británie, ale také celebrity první velikosti Petra Němcová, Tereza Maxová, Alexandra Burke, Sarah Harding z kapely Girls Aloud nebo Heidi Range z Sugababes.

Bučková nám ihned po extempore svého partnera poskytla rozhovor, kde se pokusila celou záležitost zlehčit. Úsměv jí ale ztuhnul ve chvíli, kdy jejího přítele organizátoři vyvedli z akce. O něco veseleji k celé věci přistupovali zbylí čeští „účastníci zájezdu“, kteří až do konce výletu do britské metropole solidárně připíjeli na Malinovo zdraví.

Reklama

Další články

Načítám