Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Pepa Vojtek (58) se na nějaký čas spojil s opravdu pěkným hudebním projektem. Tím je smyčcové trio Inflagranti, které tvoří tři dámy, jež díky svému vzhledu potěší nejen sluch fanoušků, ale také jejich zrak. Posuďte sami.

Tři šarmantní hudebnice, které své smyčce nechávají rozeznít v lahodících melodiích, doprovází rocker Pepa Vojtek, který kvůli tomu dokonce muset pilně natrénovat anglickou výslovnost. „Pepa se nechal přemluvit a část repertoáru zpívá v angličtině. I když se tomu ze začátku hodně bránil, nakonec to zvládnul bravurně a jeho hlas se k naší muzice krásně hodí,“ pěje chválu houslistka a umělecká vedoucí Inflagranti Markéta Muzikářová.

Nejen hlas ale na Vojtkovi chválí. „Chceme koncerty bavit nejen posluchače, ale i samy sebe, a to se s Pepou daří stoprocentně. Je s ním neuvěřitelná sranda a pořád srší energií,“ dodala Muzikářová. Vánoční turné smyčcového tria pokračuje pražským koncertem, který proběhne příští úterý v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám