Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co má Lucie Borhyová (46) po svém boku mladšího kolegu ze zpravodajství Novy Michala Hrdličku (24), neopouští ji úsměv a spokojenost z ní prýská na míle daleko. Dokonce o své lásce promluvila, a to si Lucka své soukromí vždy až chorobně střežila a odmítala odpovídat na jakékoli osobní otázky. A vypadá to, že se páreček svůj vztah chystá povýšit a zpečetit sňatkem.

Podle všeho totiž mladičký sporťák už pro svou Lucii vybral zásnubní prstýnek, informoval deník Aha!. A ne ledajaký, vybral ho v luxusním klenotnictví, které sídlí na Pařížské ulici v Praze a kde se ceny šperků pohybují v řádech desetitisíců, ale výjimkou nejsou ani kousky, které mají na štítku statisícovou cifru. "K ničemu se teď nechci vyjadřovat," nechtěl Michal prozradit, zda si v tašce opravdu odnesl šperk s diamantem, který se chystá Lucii navléknout na prsteníček.

Když se provalilo, že si Lucie našla o víc jak deset let mladšího milence, škarohlídi jejich vztahu moc nadějí nedávali. Jak se ale zdá, Michal a Lucka k sobě skvěle ladí a je jen otázkou času, kdy do toho praští.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám