Hlavní obsah
Článek

Akční hrdina a bývalý kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger (76) si nejspíš myslí, že jeho prostorově rozměrný Mercedes je malé skladné autíčko, které klidně může zastavit tam, kde se mu zlíbí. Arnie se stavil za přáteli v jejich domě v Brentwoodu a aby nebránil provozu na vozovce, své auto musel zaparkovat z velké části právě na místě, které je běžně určeno pro chodce.

Pěších však v USA obvykle mnoho nebývá, a tak si Schwarzenegger mohl tuto ‚troufalost‘ dovolit. Když se k vozu vracel, měl s sebou i kamaráda, s nímž následně odjel. Zdá se, že Arnie si potrpí na pořádný styl a do boje se silničními piráty se vydal v super bezpečném autě, z něhož má ten nejlepší možný výhled na provoz kolem sebe.

Fanoušci neohroženého představitele Barbara Conana nebo Terminátora, a dále hvězdy snímků jako Rudá Sonja, Predátor, Total Recall nebo Expendables, budou jistě nadšeni, jelikož Arnold by se měl v příštím roce objevit hned ve čtyřech filmech, z nichž nejočekávanější je nejspíš thriller The Tomb.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám