Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený zpěvák Xindl X má poněkud svérázný vztah k vánočním svátkům, které se už nezadržitelně blíží.

Milovníci Vánoc by se neměli dívat na videoklip k jeho originálně přezpívané verzi koledy Štědrý večer nastal, která rozhodně není oslavou tohoto svátku. I když - jak se to vezme - zpěvák v songu zpívá: "Štědrý večer nastal, když jsem doma chlastal," s čímž může leckdo ochotně souhlasit.

Xindl X se netají tím, že přehnané šílenství kolem Vánoc není nic pro něj. „Vánoce má člověk takové, jaké si je udělá. Pro mě jsou Vánoce svátek, kdy se sejdeme s rodinou všichni dohromady a to mi přijde důležitější, než měsíc běhat po obchodech jako šílenec a nechat na sebe blikat všechny vánoční neony, co jsou tu už od září,“ svěřil se zpěvák v pořadu Limuzína s Mírou Hejdou.

Novopečený otec dcery Alice, kterou mu začátkem listopadu porodila manželka Monika, si nemyslí, že by snad dětem kazil radost z Ježíška.

„Je potřeba děti připravovat na drsnou realitu, aby nebyly v tom očekávání, že je všechno hezké a růžové, takže jim to radši naservíruju v té nejhorší možné variantě jako v tomhle klipu,“ nebere si servítky svérázný zpěvák.

Kdo ví, zda podobným způsobem jednou nešokuje i svou vlastní dceru. Hlavu by si s tím rozhodně nelámal: „Ježíšek není, jen ten Santa a ten ty dárky akorát krade, aspoň pak bude mít radost, když pod tím stromečkem něco mít bude, ne jako ti ostatní rozmazlení haranti, kteří od Ježíška chtějí bůhví co,“ má jasno Xindl X.

Jaká peprná slova by Xindl X vzkázal všem, kdo chtějí jeho klip zakázat a zda má doma navrch on, nebo jeho manželka, se dozvíte už dnes večer na Óčku.

Reklama

Další články

Načítám