Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho připravovaný klip k písničce Písek je čas, kterou nazpívali Ivana Chýlková (60) a David Koller, je tady. A je krásný. Nečekejte však žádné bombastické, barvami natřískané a přeplácané záběry. Právě naopak. Klip je velmi decentní a svým pojetím dokonale podkresluje melodii písně.

Představte si liduprázdné hlediště velkého divadla a na pódiu dva interprety, kteří ho souzněním svých hlasů naplní melodií, při níž budete mít husí kůži. Jednoduché, elegantní, dokonalé. Přesně tak nějak klip, jehož režie se ujal Ivanin nevlastní syn Adam Kraus, který jeho pojetím skvěle vystihl a podtrhl celkovou atmosféru písně, vypadá.

Písnička Písek je čas bude také na připravovaném cédéčku Vánoční koleda, jež vyjde k obnovené premiéře stejnojmenného výpravného příběhu, který se od konce listopadu začíná v Divadle Hybernia, v jehož potemnělých kulisách se klip také natáčel, opět hrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám