Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Helena Zeťová (43) si odskočila z Řecka, kde nyní žije, do Prahy za prací, a hned byla terčem otázek na své zvětšené poprsí. Moderátorka Diana Kobzanová (42) se jí ve svém pořadu přímo zeptala, zda je těhotná. „Něco se asi stalo,“ konstatovala neurčitě vnadná pěnice.

Jedna z nejsvůdnějších českých zpěvaček je asi vážně v tom. V řecké Soluni se tahle dračice věnuje svému milenci natolik, že si nejspíš do Prahy přivezla dárek. Nechce to ale zakřiknout, zároveň také nerada lže, proto raději nechala dotazy nezodpovězené. „Já to nemůžu vědět. Možná jsem v jiném stavu,“ krčí rameny kráska, která byla hostem Kobzanové v pořadu Drzá Diana, který Óčko odvysílá dnes večer.

„Nevyrostla ti prsa trošku?“ ptala se zvědavě Diana. „Ne, ne, asi se mi něco stalo,“ rozdmýchala Helena její zvědavost, a tak moderátorka nevěřícně pokračovala: „Nejsi v jiném stavu?“ Načež temperamentní zpěvačka připustila: „No, to já nevím, je to možný…“.

V pořadu obě blondýnky klábosí také o tom, že v Řecku nikdo netuší, jak známou je Helena u nás zpěvačkou, či o tom, jak jí krachla deska, která by z ní u Řeků udělala absolutní sexuální bohyni.

Reklama

Další články

Načítám