Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lstí ji připravil o studium na konzervatoři, ona kvůli němu odešla z domova. Řadu let spolu nepromluvili ani slovo, teď je na ni hrdý. Soutěž Česko Slovensko má talent změnila Kataríně Landlové nejen profesní, ale i osobní život. Po letech k sobě znovu našli cestu se svým otcem.

Když se minulý týden připravovala v Bratislavě na semifinále Talentu, odhodila hrdost, zvedla telefon a zavolala svému otci, aby ho pozvala na semifinálové vystoupení. Telefonát dcery zlomil jeho zarputilost a otec Kataríny Landlové do Bratislavy skutečně přijel.

Nejenže konečně viděl svou dceru vystupovat, ale slyšel i to, když jí Jaro Slávik skládal poklonu slovy, že je pro něj jasnou vítězkou této soutěže. „Neumím popsat, co zažívám. Ten víkend byl jako sen, myslím, že mi až dnes pořádně dochází, že se to opravdu stalo,“ říká Katarína Landlová, které se hrnou pracovní nabídky z Česka i ze Slovenska. „Nic si nepřeju víc, než abych mohla celý příští rok jenom nahrávat a zpívat,“ dodává.

Celý tento týden tráví Katarína Landlová v Bratislavě, kde se pečlivě připravuje na finálové vystoupení, na které se diváci mohou těšit dnes večer. V hledišti by opět měla sedět celá její rodina - včetně otce.

„Když v sobotu skončil semifinálový přenos, byla jsem šokovaná, protože máma mě přišla pozdravit do zákulisí, ale otec nikoliv. Strašně jsem se bála, že to nedopadlo dobře, že jsem něco pokazila, ale druhý den mi na mobil přišla zpráva, která mi vyrazila dech: „Ahoj, děkujeme za všechno, pokračuj v životě takto. Tvůj hrdý otec.“ Rozplakalo mě to, protože nikdy předtím jsem od něj nic takového neslyšela,“ přiznala zpěvačka, která patří mezi žhavé kandidáty na vítězství v celé soutěži.

Reklama

Další články

Načítám