Hlavní obsah
Famous
Článek

Smrtka má poslední dva roky pifku na zpěváka George Michaela (†53). Jen o vlas unikl hrobníkovi z lopaty v prosinci 2011, když onemocněl vážnou formou zápalu plic. Ve čtvrtek ho vrtulník převezl s poraněním hlavy z dálnice M1 u anglického St. Albans, když se stal jeho Range Rover účastníkem dopravní nehody.

Zdravotníci ho vyšetřili a zjistili, že je potřeba převézt hudebníka okamžitě na traumatologii do Londýna. Povolali proto raději vrtulník. V nemocnici však rozsáhlá vyšetření nezjistila nic víc než otřes mozku. A George byl na víkend propuštěn domů.

„George Michael byl spolucestujícím ve vozidle, které se stalo účastníkem dopravní nehody, žádná třetí strana nebyla postižena. Léčí se v nemocnici s odřeninami a tržnými ranami, ale je v pořádku. Nic víc teď komentovat nebudeme,“ uvedla zpěvákova mluvčí Connie Filippellová.

V červenci 2010 přitom zfetovaný George boural v Londýně. Usedl za volant pod vlivem drog a naboural do domu. Byl odsouzen a odseděl si ve vězení několik měsíců. Poté se léčil se svými závislostmi. A úspěšně. Už dva roky prý nepije alkohol a neužívá žádné drogy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám