Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodský playboy 90. let David Hasselhoff (71) se znovu objevil v roli, která jej nejvíc proslavila. Pro peníze to ale rozhodně nedělá, vždyť si podle deníku Daily Mail díky seriálu Pobřežní hlídka a nejrůznějším reklamním aktivitám s ním spojeným přišel na jmění v přepočtu více než dvě miliardy korun. Šedesátník Hasselhoff možná chtěl jen všem dokázat, že v plavkách mu to sekne stejně jako před lety.

Hasselhoff se jako Mitch Buchannon zapsal do paměti mnoha žen, a tak herce využila i jedna společnost, když si jej vybrala jako tvář jejich reklamy. Hasselhoff ji natáčel na argentinské pláži Playa Del Mar a nejspíš se tak vrátil o dvacet let dopředu, kdy bylo natáčení Pobřežní hlídky v plném proudu.

Radost udělal herec i místním členům skutečné pobřežní hlídky, když s nimi zapózoval na společné fotce, kterou pak vystavil na svém Twitteru. V reklamě si s Davidem, kterého si jistě bedlivě hlídá jeho přítelkyně Hayley Roberts, zahraje ještě argentinský herec Emilio Disi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám