Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete si na někdejší dětskou hereckou hvězdu Magdu Reifovou? Dnes je jí osmačtyřicet let a děti ji znají zejména z oblíbeného pořadu Kouzelná školka.

Sympatická herečka se nedávno společně s Karlem Gottem (†80) objevila na křtu knihy mistra etikety Ladislava Špačka. A nutno podotknout, že i s přibývajícími léty vypadá velmi půvabně a hýří neodolatelným šarmem.

Magda Reifová patřila ještě před revolucí k nejznámějším dětským hereckým hvězdám. Její kariéra odstartovala roku 1972, kdy se coby devítiletá holčička objevila v seriálu Jana Eyrová. Další role na sebe nenechaly dlouho čekat. Čiperná dívenka si zahrála například ve filmech Páni kluci, Brácha za všechny peníze či seriálu Tajemství proutěného košíku.

Talentovaná herečka později spojila svůj život zejména s pohádkami, ve kterých se objevuje dodnes. Podívejte se do naší fotogalerie, jak vypadala dříve a jaká dáma je z ní dnes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám