Hlavní obsah
Článek

Claudia Schiffer (53) se jako mnohé jiné modelky dostala po porodu třetího potomka zpět na svou váhu. V Cannes se objevila v průsvitné róbě od Dolce&Gabbana. Kromě úžasné róby však předvedla také svou výrazně pohublou postavu a strhané rysy.

Supermodelka na filmovém festivalu v Cannes rozdávala úsměvy na všechny strany. A právě její velká ústa vynikala na hubené tváři. Všichni kolem si šuškali, co se asi s modelkou děje.

Předtím než potřetí otěhotněla, prozradila magazínu Vogue, že se nadbytečných kil po porodu nebojí, protože se ihned pustí se svým osobním trenérem do cvičení. Zdá se, že trénink byl ale moc intenzívní a vymkl se jí z rukou. Teď je z ní jen kost a kůže.

Není to tak dávno, co se nechala slyšet, že diety jsou hloupostí. Aby přesvědčila své okolí, začala navštěvovat kuchařské kurzy. “Kuchtění mi připadá strašně zábavné,“ řekla tehdy modelka.

Německá kráska ale zřejmě změnila názor. Tak jako vypadá nyní, nikdy nevypadala. Oproti jejím kolegyním, modelkám první generace Lindě Evangelistě a Naomi Campbell, vypadá špatně. Doufejme, že kdysi krásná a přitažlivá Claudia nepropadla ve čtyřiceti letech anorexii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám