Hlavní obsah
Článek

Herečka Halle Berry (57) neprožívá zrovna nejklidněji předvánoční čas. Na Den díkůvzdání se v jejím domě pobili její přítel Olivier Martinez a exmanžel Gabriel Aubry.

Gabriel Aubry se za herečkou domů stavil kvůli plánované návštěvě jejich společné dcery Nahly. Olivier se údajně snažil s Aubrym dohodnout ohledně péče o malou Nahlu.

Poté, co Olivier řekl Gabrielovi “Měli bychom s tím hnout“, kanadský model uhodil francouzského herce a vypukla bitka.

Gabriel a Halle se rozešli v roce 2010 a od té doby jsou ve sporu kvůli dceři. Aubrey se jí odmítá vzdát, dokonce zhatil hereččiny plány, aby se společně s Nahlou a Olivierem přestěhovali do Francie. Bál se, že dceru neuvidí, a obrátil se proto na soud, který mu dal za pravdu.

Podle portálu TMZ.com byla hádka mezi Aubrym a Martinezem opravdu nepříjemná. Olivier blokoval Gabrielovu ránu a udeřil jej do ramene. Gabriel pak shodil Oliviera na zem, kde se bili. Celý incident sledovala malá Nahla, která poté utekla za svou matkou Halle.

Aubry má po souboji zlomená žebra, modřiny na tváři a má zraněnou hlavu. Martinez zase zlomenou ruku a poraněný krk. Aubryho krátce po ošetření zatkla policie a dostal zákaz přiblížit se k Halle, jejímu příteli i ke své dceři Nahle na méně než sto metrů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám