Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sehnat krásnou a padnoucí podprsenku za příjemnou cenu může být někdy kumšt. Zvláště, pokud vás příroda obdařila větším poprsím. Podprsenky ve větších velikostech jsou nejen obtížně sehnatelné, ale také nepřiměřeně drahé. Poradíme vám, kde pořídíte ty nejlepší kousky ve všech velikostech, a navíc za fajn ceny.

Sleva 20 % na všechny podprsenky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Astratex.cz vyhlašuje podprsenkový týden! Na Astratex.cz pořídíte do konce týdne všechny podprsenky se slevou 20 %! V obrovském výběru modelů každá z vás najde ten pravý kousek. Neváhejte a objevte svět spodního prádla Astratex.cz – nyní je ta pravá chvíle. Udělejte si radost a ušetřete!

Kráska, která zkrotí bujný dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní podprsenku Gardenia si zamilují všechny obdařenější ženy. Díky padnoucímu střihu dává dekoltu požadovaný tvar a díky luxusnímu vzhledu se hodí pro každou příležitost. A třešinka na dortu? Po slevě vyjde na neuvěřitelných 399 Kč!

Pocit luxusu každý den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý den se můžete cítit sebejistě a přitažlivě! Krásné prádlo dokáže divy a podprsenka Tony je toho řádným příkladem. Speciální střih dodá vašim ňadrům krásný kulatý tvar a postará se o celodenní komfort. Matný květinový vzor na lesklém povrchu působí vysoce luxusně a dodává prádlu ten správný šmrnc.

Něžný kousek pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechny romantické a něžné duše potěší tento jemný krajkový kousek. Podprsenka Malvina skvěle padne i větším ňadrům a poskytne jim ten správný tvar a oporu. Průhledná krajka v něžné barvě je důmyslným detailem, který tomuto kousku dodává na svůdnosti. A cena? Pouze tento týden jen za 399 Kč!

Důmyslná francouzská svůdnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také nikdy neodoláte krémovému pokušení v podobě kávy latte? Pak neodoláte ani tomuto kousku. Krásná barevná kombinace doplněná o francouzskou krajku vám dodá šmrnc rodilé Pařížanky a měkká výztuž uvnitř košíčků vykouzlí neodolatelný dekolt. Pozor, podprsenku seženete až do velikosti košíčků H!

Další články

Načítám