Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kateřina Mátlová nechala přípravy na nejprestižnější společenskou událost podzimu na poslední chvíli. V tom případě se ale nemohla divit, že už na ni nikde nezbyly žádné společenské dámské šaty, v nichž by mohla oslnit na prvním ročníku Masquerade.

Sexy Kačka se dokonce vypravila i do fundusu, kde se shromažďují kostýmy z různých představení. "Jeden mi fakt sedl, ale pak jsem si uvědomila, že jsem v něm hrála v Draculovi. Udělalo se mi úplně zle z toho, jak už je to dávno a já zestárla. Tak jsem se na to vykašlala,“ svěřila Super.cz.

Katka to nakonec vyřešila šalamounsky. Protože šlo o maškarní ples, vybrala si pánský kostým a k němu hůlku. "Tedy nikoli Dana, ten by se mnou asi nešel," smála se. "Akorát zase nastal problém, protože si její délku vyzkoušela bez podpatků, takže jí byla krátká. Kulhala jsem jako Joffrey de Peyrac," poznamenala.

Nakonec ale přesto vytáčela dívky v kole a byla jednou z mála, kdo téměř neslezl z parketu. "Chtěla jsem dát za vyučenou současným mužům, kteří se ani neumějí k ženě chovat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám