Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) má za sebou první velkou společenskou akci po narození druhého syna. Těsně na rozhraní šestinedělí vyrazila na párty do Obecního domu, kam to má ze svého bytu ve Slovanském domě co by kamenem dohodil. Přesto pro ni ale přijela limuzína.

"No je to jen pár metrů, ale asi bych si musel hodit Simču na záda, aby se sem v těch podpatcích po dlažbě dostala," svěřil Super.cz její manžel Karel Vágner.

Simona se chystala na maškarní ples Masquerade až na poslední chvíli. "Původně jsem chtěla romantiku ve stylu Angeliky, ale dozvěděla jsem se, že bych se dublovala s Táňou Kuchařovou. Tak jsem oslovila návrháře Fero Mikloška, aby mi vymyslel něco ve stylu kurtizány," vyprávěla.

Model, ač v modernějším pojetí, se skutečně povedl, i když Simona během pár dní příprav zase zhubla a sukně jí byla o něco volnější. Zato dekolt díky tomu, že kojí svého druhého syna Bruna, naplnila dokonale.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám