Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) všechny na křtu nového kalendáře modelky Dominiky Mesarošové (38), který je plný unikátních vnadných fotek, šokovala svým dekoltem. Respektive jeho absencí a hrudním košem, který měla naposledy snad před pubertou. A většina hostů se ptala, zda si náhodou matka od dvou dětí nenechala vnady odoperovat. Ve videu Decastelo o problému se svým jindy bujnějším poprsím poví vše!

„V těhotenství to byly trojčičky až čtyřky, to byla paráda, to jsem si opravdu užívala. Normálně stabilně jsou to takzvané dvojky s podezdívkou - díky push-up podprsenkám. Dnes večer, kdy tu jsou Dominika Mesarošová a Vlaďka Erbová, bych byla trapná s výstřihem, tak jsem si vzala šaty, které stáhnou nejen pas a udělají z každé štíhlici, ale stáhnou i prsa. Takže mám super jedničky, můžu jít běhat!“ svěřila se moderátorka Super.cz.

Problém jí ale dělal nedostatek kyslíku. „Nedýchám. Musím rychle pokřtít, rychle odmoderovat, nahoře se převléct do svetru a konečně začnu zase dýchat,“ dodala zvesela sexbomba, která se vedle oktanových údernic rozhodně neztratila!

Reklama

Další články

Načítám