Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před osmi lety Britney Spears a Madonna (65) šokovaly svým vášnivým polibkem na pódiu během jubilejního udílení cen MTV. V neděli večer během slavnostního předávání cen Billboard Music Awards v Las Vegas však musela mít Britney deja vu. Barbadoská kráska Rihanna (36), se kterou Spears předvedla dráždivou show, nakonec blonďatou kolegyni políbila podobně jako to tenkrát udělala právě Madonna.

Obě zpěvačky měly na sobě stejné sexy latexové body. Každé mělo jinou barvu. Plavovlasá Britney oblékla černé a momentálně rusovlasá Rihanna bílé. Jejich společné vystoupení na píseň S&M bylo inspirované otroky. Rihanna po pódiu chodila po čtyřech na kolenou a prohýbala se jako kočka, Britney se nejdřív objevila v masce sexy králíčka na obličeji a poté si smyslně pohrávala s řetězy. Obě se svůdně vlnily kolem tyčí a nakonec se pustily do polštářové bitvy, do které se zapojili i tanečníci. V závěru vystoupení vyšlehly po stranách pódia umělé plameny a Rihanna za bouřlivého potlesku políbila Britney.

Představení s poněkud perverzní tematikou sledoval s nadšením spolu s diváky v publiku i přítel Britney, devětatřicetiletý Jason Trawick. Ten však mohl celou show pozorovat z protekčního místa, ze zákulisí umístěného po straně pódia. Spears nejen tímto vystoupením dokázala, že je opět ve formě. Její štíhlé a pevné tělo vypadalo úžasně i v tak titěrném oblečku jako bylo latexové body. Spolu s Rihannou vytvořily dvojici, o které sní téměř každý muž.

Reklama

Další články

Načítám