Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taková párty tady dlouho nebyla. Večírek ve stylu 80. a 90. let přilákal řadu celebrit, které se kupodivu držely i doporučeného outfitu. A byly to povedené kreace!

"Mě, Máňu i Kačku Kristelovou líčil, česal a také oblékal vizážista a stylista Pavel Filandr. A myslím, že to zvládnul na jedničku. Hrozně mě to baví. Je to zase něco jiného," řekla Super.cz Eva Decastelo (45).

"V klubu Roxbury se hrají osmdesátky, a tak jsem, myslím, zapadla skvěle. Rubikova kostka, céčka. Je to návrat do minulosti," upřesnila Martina Gavriely (45).

Kateřina Kristelová (44) pak s vtipem dodala: "Inspirovala jsem se Madonnou. To jsme doma šily s dcerou Claudinkou po nocích. Funguje jako čínské dítě, šije každý večer. Teď doma šije Kazmovi kalhoty," řekla Super.cz Kateřina Kristelová, která si večer pořádně užívala a neustále tančila.

"Zlatý overal mi sice úplně nesedí, ale zase je stylový. Vybrala jsem ho v půjčovně kostýmů, kde mají modely z osmdesátek," prozradila Míša Nosková (41). "Vybrala jsem to, co se mi líbí a nosí se. Výrazné barvy se nosí teď a nosily se i tehdy," dodala sexbomba Julie Zugarová.

"Přemýšlela jsem, v čem mě oslovily osmdesátky a každopádně to byl film Flashdance. Koupila jsem si červené lodičky, vzala návleky, legíny, tričko a na hlavě jsem si nechala od svého kadeřníka Martina Žifčáka vytvořit květák," uzavřela s úsměvem Lucie Králová (42).

Reklama

Další články

Načítám