Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O zbrusu nové ceně Hvězda internetu, která bude slavnostně vyhlášena už tuto sobotu v rámci Českého Slavíka Mattoni 2012, jsme vás již informovali. V tuto chvíli už je však nad slunce jasné, že ji nezískají miláčci publika Karel Gott ani Vojtěch Dyk.

Super.cz se podařilo exkluzivně vypátrat jména, o kterých se v souvislosti s touto novou cenou šušká v kuloárech. Ze zavedených tváří tak má největší šanci Tomáš Klus, o kterém se spekuluje jako o muži činu, jenž by mohl po několika letech opět sestřelit božského Gotta z jeho trůnu v kategorii Zpěvák roku.

Šanci zvítězit v nové kategorii, která poskytuje prostor nejen zavedeným tvářím, ale i neznámým interpretům s poměrně mladší fanouškovskou základnou, mají ovšem i další. Ve hře jsou Charlie Straight, Norbert Peticzky a band, Madafaka, Koblížci, Voxel, Los Rotopedos a další. Pokud jste zodpovědně hlasovali a už jste netrpěliví, jak to dopadlo, ještě chvilku vyčkejte, na výsledek si musíte počkat do sobotního večera.

Reklama

Další články

Načítám