Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jestli někdy někdo pochyboval o tom, že má nejlepší český hokejista všech dob Jaromír Jágr (52) srdce na pravém místě, tak teď už nebude. Vymyslel totiž ďábelský plán, jak pomoci zkrachovalé Ivetě Bartošové (†48) k pořádným miliónům. Chce k tomu využít sázky na svou novou holku! „Sázková kancelář vypsala kurz 8000:1 na to, že moje další partnerka bude Iveta Bartošová. To už za to stojí! Pokusím se s ní nějak domluvit, respektive s jejím současným přítelem Josefem Rychtářem (65), jestli do toho nechtějí jít,“ rozhodl se uchýlit k malému podvodu Jarda. Bohužel mu to ale nevyjde a my víme, proč!

Jágr se s plánem pochlubil na svém Facebooku. „Každá vsazená stokoruna by vám přinesla skoro milión! Většinu peněz bychom dali na charitu, ale i tak si myslím, že bychom pořád byli nejbohatší hokejová rodina! Snad se nebude Fortuna cukat, až to bude muset vyplácet,“ uvedl Jágr s mnoha smajlíky, které naznačují, že se fakt nezbláznil.

„A když to nevyjde, pořád máme v záloze Halinu Pawlowskou s kurzem 1000:1. A to je pořád slušný!“ vtipkuje dál hokejista. Později už ale byl smutnější. Bookmakeři se zalekli možnosti, že by to mohl myslet vážně, a u obou dam rapidně kurzy snížili. „Můj další plán: posílám řidiče k Ivetě domů, snad ji zastihne a vše domluví,“ uvedl později s tím, že zpěvačce fandí a věří, že to bere sportovně. Sázkaři si na jeho přítelkyni mohou vsadit již déle, ze začátku byly favoritkami Miss World Kuchařová a Ornella Štiková. Ve finále bohužel měli bookmakeři z Jardy takový břichabol, že radši ze sázky odstranili jak Ivetu, tak Halinu. Jágr si s nimi dělá, co chce!

Jaké z toho všeho vlastně plyne ponaučení? Jágr si zaprvé mohl po padlé hvězdě Ivetě dupnout a ponížit ji, ale protože má srdce ze zlata, neudělal to. Navíc je ale kauza zpěvačky a jejího amanta tak „profláklá“, že už se donesla i k uším nejlepšího českého sportovce. Chudák kluk!

Reklama

Další články

Načítám