Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože o Eddie Murphym (52) v poslední době není příliš slyšet, herectví na hřebík nepověsil. Každý rok se podílí minimálně na jednom filmu, v němž je slyšet alespoň jeho hlas, jako tomu bylo například v animovaném Shrekovi. Co se soukromí týče, už nějaký čas se po jeho boku objevuje o devatenáct let mladší australská modelka Paige Butcher.

Murphy se ve čtvrtek zastavil s Paige, s níž randí od loňska, v nedaleké kavárně Coffee Bean v kalifornském Studio City a kávu si odnesli s sebou. Herci by přitom jen málokdo hádal jeho věk, a to i díky mladistvému oblékání. Když na sobě nemá svou oblíbenou bílou teplákovou soupravu, oblékne si například skvěle padnoucí rifle, tričko s výstřihem do V a nasadí slušivou čapku. To o téměř dvě dekády mladší Paige vedle něj působí většinou poněkud stroze a bez nápadu.

Herec známý z komedií Policajt v Beverly Hills, Cesta do Ameriky, Zamilovaný profesor nebo Dr. Dolittle je šestinásobným otcem. Pět potomků má s první manželkou Nicole Mitchell a šesté se svou dřívější partnerkou Mel B ze Spice Girls.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám