Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blonďatá Courtney Stodden opět nepřekvapila. Na svou propagaci si vybrala další z oblíbených amerických svátků a pojala jej po svém. Osmnáctiletá rádoby country zpěvačka nejspíš chtěla dát najevo, že i ze Dne díkůvzdání se dá udělat erotická záležitost. Na svůj Twitter tentokrát poslala fotku, na níž pózuje nahá s obrázkem krocana v rukou. Upéct skutečného by totiž bylo asi nad její síly.

Manželka herce Douga Hutchinsona (52) loni podobným způsobem využila svátek zamilovaných sv. Valentýna a se svým mužem nafotila erotikou nabité snímky. Rovněž na Halloweena pózovala s dýněmi v náručí a na sobě měla jen ultra krátké šortky a kozačky na jehlách.

Poté, co Courtney začátkem září oslavila osmnáctiny, se chlubila nabídkami na natočení pornofilmů. Doug Hutchinson se sice doma teplé večeře jen tak nedočká, ale má jistotu, že jeho drahá polovička po svatbě nepřestala dbát o sebe ani o svou reputaci...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám