Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) se rozhodla ukázat, jak rozhodně nemají vypadat absolventky katolické školy. Na křest svého nového charitativního kalendáře plného opravdu vychytaných fotek si totiž vzala outfit, za který by se nemusela stydět ani chytrá horákyně. Byla snad víc neoblečená než oblečená a dala vyniknout svým obřím silikonům. Podívejte se na video, ve kterém je vidět, jak jí to seklo a kde vypráví o tom, jak se producíruje nahá po terase!

Od modelky Dominiky Mesarošové by vzhledem k její odvaze, kterou ostatně ukázala na večírku v jednom divadelním klubu, každý čekal, že bude stejně otevřená i v soukromí. Opak je ale pravdou. Na terase se sice občas v rouše Evině objeví, ale třeba do postele by si nikdy nelehla nahá. „Spím v pyžamu, nahou mě to nebaví,“ svěřila se Super.cz. Když jsme se jí ale zeptali, jak je tedy spokojená se svým novým milencem v ložnici, lekla se a odmítla odpovědět.

„To je už hodně intimní otázka. Mám v hlavě jiný starosti kvůli křtu. Pojďme se bavit o něčem jiném,“ odrazila frontální útok na její soukromí. Sama je s kalendářem nadmíru spokojená.

„Lidé asi čekali odvážnější snímky. Asi tři fotky jsou odhalené, ale jinak jde spíš o proměny. Nemusím pořád na sebe upozorňovat nahotou, mám i jiné přednosti. Třeba že jsem dokázala zorganizovat projekt, v rámci kterého lítám s dívkami k moři a učím je tam základy modelingu, nebo že jsem byla schopná vyprodukovat takový kalendář. Ráda bych se posunula i dál,“ dodala dívka, které se do očí díval snad jen pořadatel charit David Novotný, který byl jedním z hostů.

Kmotry byli například Vlaďka Erbová, Martina Pártlová, sponzor Jiří Horák, akci moderovala Eva Decastelo.

Reklama

Další články

Načítám