Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková na sebe opět upozornila. Atraktivní milionářka se neváhala svléknout přímo v pořadu VIP Prostřeno.

Blonďatá dračice se v pořadu předvádí ve společnosti zpěváka Sámera Issy, herce Romana Skamene (69) a fotografa celebrit Jakuba Ludvíka. Nela Slováková se nikdy netajila tím, že se ráda předvádí. Pro svou popularitu je ochotna udělat takřka cokoliv, ale svlékání je pro ni přece jen to nejjednodušší.

Hvězda reality show se v pořadu o vaření ochotně svlékla do kalhotek před objektivem Jakuba Ludvíka, který s radostí zvěčnil její silikonová ňadra schovaná pod ležérním sáčkem. To však nebylo zdaleka všechno. K rozjeté krásce se brzy přidal i divoch Sámer Issa (38).

Svlékl se do půli těla a lačně se tiskl k poloobnažené Nele. Jak vidno, vaření nebylo hlavní činností přítomných celebrit. Jaké menu nakonec připravil pro své polonahé spolustolovníky fotograf Jakub Ludvík, to se dozvíte už dnes večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám