Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud si chcete před Vánoci trochu oddychnout, zkuste napsat Ježíškovi své přání a pak jen každý den čekejte, zda se na vás usměje štěstí. Připravili jsme pro vás hru - soutěž, ve které nemusíte dokonce ani nic nakoupit, a přesto můžete vyhrát!

Vánoční přípravy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jistě již přemýšlíte, čím pod stromečkem potěšíte své blízké. Abychom vám alespoň trochu usnadnili výběr, připravili jsme pro vás tipy, jak vyzrát na vánoční nákupy. U nás naleznete vše na jednom místě, bez stresu a davů lidí. Dárky máme opravdu pro každého – od praktických věcí do domácnosti a ekologickou drogerii přes designové i klasické interiérové doplňky až po luxusní módu. Máme dárky, pro koho si jen vzpomenete - pro celou rodinu i maličkosti pro přátele.

Barevná móda

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hitem letošní módní sezóny jsou veselé barvy – čím více, tím lépe. Kombinovat je můžete libovolně podle nálady, jisté je jedno, v barvách z naší FC módní kolekce zazáříte. Pokud jste zastáncem klasické módy spíše v černo-bílých barvách, nezoufejte. I vám máme co nabídnout. Oblékáme dámy i pány a k doladění stylu nabízíme i spoustu doplňků.

Domácnost ve veselých barvách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milovníci praktických dárků si jistě vyberou z nabídky domácích pomocníků. Vychytávky ve veselých barvách určitě potěší každého z rodiny, ale také např. kamarády. Nejoblíbenějším výrobkem z této řady je podle ohlasu našich zákazníků jednoznačně Sítko na sypané čaje z keramiky a silikonu za pouhých 69 Kč.

Sladěné Vánoce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ke kouzelné sváteční atmosféře patří také sladěný interiér. Letošní trend se také v bytových dekoracích vyznačuje pestrobarevností. Inspirujte se různými dekoracemi z naší nabídky k vytvoření krásné vánoční pohody vašeho domova.

To nejlepší nakonec - plníme vaše vánoční přání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak jsme slíbili v úvodu, máme pro vás jedinečnou možnost napsat Ježíškovi své přání a čekat, zda se na vás usměje štěstí. Každý pracovní den losujeme jednoho výherce, kterému odeslané přání splníme. Šance je až do 20. prosince!

Další články

Načítám