Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka pořadů o autech a jachtingu na TV Fanda konečně potkala muže svého života a s přítelem Milanem už pomýšlejí na svatbu. "Zasnoubená sice nejsem, ale už jsme se byli podívat v Mcelech, jak by to tam na svatbu vypadalo," svěřila Super.cz Romana Pavelková (40).

"Neplánujeme nic velkého, mám představu, že by to bylo tak pro patnáct lidí. Jen rodina a nejbližší kamarádi. A za svědka mi půjde bratr," upřesnila s tím, že i tak budou náklady nemalé. "Zírala jsem, jak je to v Mcelech drahé," dodala.

S přítelem se chystají na dvě dovolené. "Pojedeme se potápět, asi do Egypta. A pak bychom se rádi podívali na Bali. A na jednom z těch míst proběhnou i zásnuby," svěřila modelka, že velké překvapení ji, tedy co se žádosti o ruku týče, nečeká.

Momentálně se ale Romana chystá odcestovat sama. "Čeká mě zase natáčení pořadu o jachtingu, tentokrát na Kypru. Takže ještě dokupuju poslední kousky oblečení, které by se hodily na jachtu. V letních šatičkách se ve větru necítím. Zvedne vám to sukni, a i když nechodím naostro, v titěrných kalhotkách bych pak ukázala víc, než by bylo vhodné," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám