Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karel Voříšek (60), který kvůli svému tehdejšímu údajnému donašečství StB musel opustit místo v Televizních novinách, tím televizi udělal pořádnou čáru přes rozpočet. Stažena z hlavní zpravodajské relace tím pádem musela být pochopitelně také Markéta Fialová, s níž Voříšek mnoho let tvořil nerozlučnou dvojici, a jejich práce byla naložena na bedra tandemu Borhyová-Koranteng.

Je ale vyloučeno, aby tihle dva byli jedinou dvojicí Televizních novin. Vedení televize proto musí urychleně situaci vyřešit a najít za Voříška náhradu. A podle hlasů, které k nám z Barrandova doléhají, už jednoho horkého favorita mají. Tím není nikdo jiný než dosavadní moderátor Sportovních novin Petr Suchoň.

O tom, že právě Suchoňovo jméno je v souvislosti s obsazením moderátorského postu po Voříškovi skloňováno nejčastěji, informoval Super.cz dobře obeznámený zdroj z Novy. „Je dost možné, že Voříška nahradí Petr Suchoň,“ prozradil.

Pokud to bude on, zůstává otázkou, zda po Voříškovi zdědí nejen židli, ale i kolegyni Fialovou. Podle našeho zdroje ale mají stejnou šanci také další moderátorky, například Renáta Czadernová nebo Iveta Vítová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám