Hlavní obsah
Článek

Že to ale trvalo! Příští pátek se na diskotéce Chechták na Sázavě koná další z koncertů Ivety Bartošové (†48) z jejího momentálního „Pajzl tour 2013“. A protože její vystoupení vynikaly především tím, že na nich na drobná děvčata a neškodné novináře dělal ramena přítel pěnice Josef Rychtář (65), pořadatelé dalšího vystoupení už řeší, jak tentokrát nedat Rychtářovi šanci, aby někoho neoprávněně vyváděl či někomu ublížil. „Posilujeme ochranku,“ prozradil nám pořadatel.

„Pořadatelská služba bude oproti jiným večerům posílena, aby koncert I. Bartošové proběhl v co nejlepší atmosféře (odpověď na dotaz k otázce bezpečnosti proti agresivitě p. Rychtáře a jeho společníků),“ uvedli na internetu majitelé podniku.

„To není namířeno jen na pana Rychtáře. Jde o to, že předpokládáme účast čtyřnásobku hostů proti normálnímu pátku, takže chceme, aby vše proběhlo v klidu. Všechno ještě budeme se společníkem řešit, ale myslím si, že by pan Rychtář neměl zasahovat do kompetencí ochranky, měl by nechat udržování pořádku na ní,“ upřesnil pak Super.cz Miroslav Vankát. Ten si prý s kamarádem splnil dětský sen, když pozvali zpěvačku, na které vyrůstali.

„Jde o koncert pro lidi u nás, ne pro média. Pokud si ale zaplatí lístek, když se budou uvnitř chovat slušně, vyhazovat je nebudeme. Stejně se budeme chovat i k těm různým lidem, kteří se na vystoupení Ivety Bartošové jezdí nejspíš zviditelnit. Nemusí se nám to líbit, ale pokud třeba přijde Zdeněk Macura a nebude dělat rozruch a chovat se nevhodně, asi nebude důvod, aby odešel,“ dodal pořadatel.

Zdá se tedy, že tentokrát si Josef Rychtář na slabší nebude moci dovolovat, jinak by mu mohlo hrozit, že sám nějakou schytá od ochranky, která nebude chtít, aby měl podnik kvůli „říčanské mlátičce“ celonárodní ostudu.

Reklama

Další články

Načítám