Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pravidelné soutěži Šedesátka, která probíhá v rádiu Evropa 2, se tentokrát utkal Michal David (63) s Leošem Marešem. V minutovém povídání David všechny zničil historkou, v níž hrálo roli testování přípravku na vlasy, který však způsobil porost na zcela opačné straně těla.

„Asi před patnácti lety jsem dostal od tchána přípravek, který jsem si pořád kapal na vlasy. Říkal, abych si to dával opravdu každý den na vlasy, kapal a kapal. A víš, co se stalo? Na hlavě nic, ale s prominutím, jsem měl plnou prd.. chlupů,“ tak odboural ve vysílání rádia celou partu z Ranní show zpěvák a skladatel Michal David.

Stalo se tak u příležitosti verbálního utkání s Leošem Marešem, kdy šlo o to, mluvit bez zaváhání a opakování jednu minutu na téma vlasy v rámci soutěže Šedesátka. Přestože do jedné minuty Michalovi zbývalo ještě několik sekund, Leoš Mareš, Patrik Hezucký i Lucie Šilhánová uznali, že si Michal výhru právem zaslouží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám