Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Janda (81) je v současnosti šťastně ženatý s manželkou Alicí, s níž má dvě krásné dcery. V minulosti řádil s holkami, o jejichž přízeň neměl jako frontman populárního Olympicu vůbec žádnou nouzi. V 80. letech dokonce dva roky chodil s krásnou manekýnkou Kateřinou Kornovou, jež mu nakonec dala kopačky a Janda rozchod těžce nesl.

„Byla to asi nejkrásnější holka v mém životě, nakonec mě opustila, z čehož jsem byl tenkrát hodně špatný, a dokonce se mi hlavou honily myšlenky na sebevraždu,“ svěřil se Janda časopisu Sedmička s tím, že nevěřil, že zrovna on si mohl nabalit takovou krásnou ženskou.

Petr Janda si nakonec uvědomil, že každá bolest jednou přebolí a že řešit rozchod nebo rozvod sebevraždou, to není zrovna dobrý nápad. „Člověk si na to po čase ani nevzpomene, najde si novou holku, mnohdy lepší,“ míní smířeně zpěvák, jenž se s Kateřinou Kornovou neviděl dlouhých čtyřiadvacet let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám